Jungle - Let's Go Back

0
Radiosarajevo.ba
Jungle - Let's Go Back

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Londonski bend Jungle otpočeo je novu eru sa pjesmom koja je objavljena 4. septembra, a njen naziv je Let's Go Back. Singl je prvi novi rad otkako je pjevačica, tekstopisac, producentkinja, kompozitorica, mixer i multi-instrumentalistkinja Lydia Kitto i zvanično postala članicom ovog benda, koji postoji od 2013. godine. U proteklim godinama, djevojka iz Southenda je sarađivala sa mnogim poznatim muzičkim radnicima, kao što su Shy FXMaverick SabreEzra WilliamsClub Kuru i mnogi drugi. 

Saradnja sa Jungleom je počela sa pjesmom Keep Moving, nastavljena na albumu Loving In Stereo (2021), a učestvovala je na kreiranju svih pjesama na do sada najuspješnijem albumo Volcano iz 2023. godine. Kao što je slučaj i sa svim njihovim prethodnim radovima i ovaj je praćen video spotom koji je snimljen iz jednog kadra i u kojem se pojavljuje skupina plesača, njihovih vjernih saradnika.

Nastavljeno suđenje Dejanu Pudaru: Sporni računi turističke agencije nemaju potpis i pečat

Jungle su sinoć (10.09) nastupili u Cardiffu, sutra (12.09) nastupaju u rasprodanoj O2 Areni u Londonu, a nakon toga kreću na sjevernoameričku turneju (18 koncerata) koja će trajati do dvostrukog nastupa u Majamiju, 18. i 19. oktobra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak