Provokativni ples tiktokerke na eksplicitne stihove izaziva raspravu

1
Radiosarajevo.ba
Provokativni ples tiktokerke na eksplicitne stihove izaziva raspravu

Teško je reći da li ovakve postupke trebamo okarakterisati kao humoristične ili neprikladne. Na ovim videima često možemo vidjeti kako mama i kćerka, ponekad zajedno, plešu izazovno, često u vrlo otvorenim odjevnim kombinacijama. 

Mnogi korisnici društvene mreže TikTok su podijeljeni kada su ovi videozapisi u pitanju, neki smatraju da je neprimjereno za ženu njenih godina, dok drugi pretpostavljaju da se možda radi o šali. 

Nažalost, čini se da tiktokerka ozbiljno pristupa ovim videima, a to se može zaključiti i iz njenih drugih objava na društvenoj mreži TikTok. Također, čini se da je veliki obožavatelj nove regionalne muzike. 

Saobraćajna nesreća u Sarajevu, gužva prema Ilidži

I dok se mnogi pitaju je li u ovim videima svjesna provokativnosti svojih nastupa, jedno je sigurno - privukla je znatnu pažnju na TikToku. Njezini videozapisi postaju viralni i imaju veliki broj pregleda. 

[tiktok]https://www.tiktok.com/@biljanafotinos/video/7289549866148056325[/tiktok]

Osim toga, ovi videozapisi otvaraju širu raspravu o tome što je prikladno za objavljivanje na društvenim mrežama poput TikToka. 

Plačete li vi? Pogledajte emotivnu reakciju djevojčice koja je prvi put vidjela novorođenog brata

U svakom slučaju, biljanafotos je postala internet senzacija, a njezini videozapisi su razbuktali strastvene rasprave i polemike na TikToku. Ostaje vidjeti hoće li se njezin trend nastaviti i kako će reagirati na komentare i reakcije korisnika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak