Pokazala trik s čepovima koje su mnogi zamrzili: 'Svi ste ih krivo otvarali'

3
Radiosarajevo.ba
Pokazala trik s čepovima koje su mnogi zamrzili: 'Svi ste ih krivo otvarali'

Kupili ste bocu vode, otvorili je, a kad ono - čep je ostao pričvršćen. Potom ste i uzdahnuli, prisjećajući se da je to nova stvarnost neodvojivih čepova.

Ideja o pričvršćenim čepovima na plastici živi još od 2018. godine kada je direktiva još bila predložena, a dobila je na zamahu godinu kasnije kada je i usvojen. Mnogi se nisu mogli naviknuti na to da im se čep potpuno ne odvaja od boce pa su imali problema s ispijanjem.

Sada se pojavila snimka na kojoj se pokazuje trik koji bi trebao riješiti taj problem.

Ovo je posada helikoptera Oružanih snaga BiH koji se srušio danas u Jablaničko jezero

Prema videu, čep se može okrenuti na drugu stranu i pritisnuti prema dolje tako da ne smeta kod ispijanja. Mnogi su oduševljeni ovim trikom.

"Svi ste ih cijelo vrijeme krivo otvarali", napisao je korisnik. "Zavrneš čep, skineš ga i piješ kao normalna osoba", "Ovo moram probati", "Pitao sam se ko je napravio čep koji mi stalno udara u nos", "Više volim piti iz obične boce bez čepa". Ovo me izluđuje", samo su neki od komentara korisnika.

@sroche2

This whole time weve been doing it wrong! #pov #doingitwrongthiswholetime #newbottle #bottletop #fyp #fy #viral

♬ original sound - Dude Dad

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak