Pogledajte prilog na javnoj televiziji koji je izazvao sablazan i skandal

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte prilog na javnoj televiziji koji je izazvao sablazan i skandal

Italijanska TV emisija koju je vodila Bianca Guaccero u srijedu je obustavljena nakon što je izazvala skandal zbog emitiranja video tutorijala o tome kako kupovati 'na intrigantan način'.

Italijanski Rai sada razmišlja o budućnosti te emisije, a moglo bi doći i do promjena u vodstvu, javlja Vanity Fair, prenosi Jutarnji.

U srijedu poslijepodne, u terminu u kojem se obično emitira 'Detto Fatto', emisiju Biance Guaccero zamijenio je film.

Naime, u toj se emisiji u utorak emitirao tutorial o tome kako biti seksi tijekom kupovine: kako se zaustaviti na intrigantan način, kako se zavodljivo kretati poput plesačice na šipki Emily Angiolillo, sve u štiklama i kratkoj suknji.

Loading...

"To je ozbiljan problem, a ova epizoda nema nikakve veze s duhom javne televizije i uredničkom politikom RAI-ja", objavio je direktor javne televizije i dodao da je pokrenuta istraga kako bi se utvrdila odgovornost.

Zbog toga se izvinila i voditeljica Bianca Guaccero.

"Taj je tutorial trebo biti komičan i nije trebao biti shvaćen ozbiljno, no ovoga puta je došlo do pogreške", napisala je na Instagramu i dodala da nikako ne želi ponižavati žene.

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak