Nakon što je stavila bebu na spavanje uhvatila je psa kako čini nešto čudesno

Radiosarajevo.ba
Nakon što je stavila bebu na spavanje uhvatila je psa kako čini nešto čudesno

Da su ljubimci i djeca savršen spoj, to znaju mnogi ljudi. Ali dobar odnos između djeteta i ljubimca nije nešto što se rađa preko noći.

Potrebno je ljubimce pripremiti na novog člana u porodici te, naravno, dobro socijalizirati. Isto tako, nužno je pokazati djeci od najranijih dana da ljubimci nisu igračke te ih naučiti ispravnom ponašanju i odnosu prema psima, mačkama i drugim krznenim i manje krznenim ukućanima.

Hijinks je ulogu čuvara svoje malene vlasnice odmah prihvatio te se pokazao kao odličan „stariji brat“.

Kada su beba i vlasnica došle kući iz bolnice, bio je nježan, pažljiv i vrlo oprezan. Kraj bebe je, kako kaže njegova vlasnica, vrlo tih. No on se nije zaustavio samo na tome. Prije nekoliko dana vlasnica ga je uhvatila u čudesnom djelu.

Nakon što je otišla uspavati bebu Hijinks je uzeo svoju omiljenu igračku i položio je u njihalicu te ju je počeo njihati njuškom. Vlasnica nije mogla vjerovati što vidi i morala je cijeli taj prizor snimiti te podijeliti s ostatkom svijeta.

Ovo je pravi dokaz da psi, baš kao i djeca, upijaju ono što njihovi vlasnici čine. Stoga budite dobra osoba i dobar vlasnik da biste imali još boljeg psa. U nastavku pogledajte preslatki video koji je oduševio cijeli svijet.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak