Majka ostavila djecu preko SMS poruke, sin u suzama klečao od boli

Radiosarajevo.ba
Majka ostavila djecu preko SMS poruke, sin u suzama klečao od boli
Žena koja se u talijanskom showu "Imaš poštu" pojavila pod imenom Nunzia svojim je hladnim držanjem zaprepastila i publiku u studiju i pred malim ekranima.
Naime, Nunziu je preko showa potražio dvadesetjednogodišnji sin Cristian kojeg je zajedno s mlađom sestrom Caterinom majka napustila prije tri godine. Svoj im je odlazak objasnila kratkom SMS porukom u kojoj je napomenula da je ne traže.

Cristian od majke ipak nije odustao, te ju je uz pomoć voditeljice show Marije Di Filipi uspio pronaći.

No, susret se ipak nije odigrao onako kako je Cristian priželjkivao. Nunzia se, doduše pojavila, zajedno s novim dečkom Giovannijem, ali je sinu poručila da i dalje ne želi s njima nikakav kontakt. 

Christiana su ove riječi iznimno pogodile, te je gorko zaplakao klečeći na podu studija.
 
Zaplakala je i njegova djevojka Lucy s kojom očekuje dijete, a upravo njeno predstavljanje majci bi Christianu puno značilo.
 
Nakon savjetovanja s dečkom, Nunzia je ipak pristala susresti se sa sinom, te ga čak prihvatila u zagrljaj, no njeno hladno držanje nije baš osvojilo gledatelje. 
 
U nastavku showa otkrilo se da je desetak godina ranije porodicu napustio i otac, na isti način ostavivši porodicuda se snalazi.
 
Nunzia je dala naslutiti da je bila žrtva porodičnog nasilja, no nije do kraja objasnila o čemu se radi, samo je napomenula da nikom ne bi poželjela da se nađe u sličnoj situaciji. 
 
Isto tako, u jednom trenu Nunzia je spomenula da je Cristiana i Caterinu odgajala poput vlastite djece, što bi moglo značiti da im nije biološka majka. Spomenuta činjenica nije bila razjašnjena, no Cristian je do kraja showa Nunziu nastavio zvati majkom, te se čini da je ovaj emotivni mladić smatra majkom, bila ona to ili ne u biološkom smislu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak