Kanader proletio iznad novinarke dok je izvještavala sa požarišta: Moglo je završiti kobno

0
Radiosarajevo.ba
Kanader proletio iznad novinarke dok je izvještavala sa požarišta: Moglo je završiti kobno

Koliko novinarski posao može biti nepredvidiv, a i opasan, pokazuje snimak objavljen na TikToku, na kojoj se vidi šta je reporterku RTL-a Ivanu Ivandu Rožić snašlo na terenu dok je izvještavala o požarima u Dalmaciji.

Dok novinarka, okružena gustim dimom, pokušava odraditi javljanje za televiziju, vidi se kako nedaleko od nje prolijeće kanader, a u idućem trenutku po glavi je zalijeva mlaz vode, piše Slobodna Dalmacija.

Iako se na snimci može čuti i šaljivi komentar: ‘Frizura postojana‘, napomenimo kako sama situacija nije bila nimalo šaljiva te je prava sreća što je novinarku tek malo ‘zalilo‘, jer da je kanader proletio samo malo bliže i da ju je pogodio mlaz veće snage, situacija je mogla biti i opasna te je mogla završiti i s ozbiljnim povredama.

Nezavisni odbor PSBiH uputio prijedlog Vijeću ministara za smjenu Zorana Galića

Podsjetimo, veliki požar je zahvatio dio Dalmacije, vatrogasci su se danonoćno borili sa vatrenom stihijom.

Sablasne prizore nakon požara možete pogledati na linku OVDJE.

@danas.hr

Izvještavanje u izvanrednim situacijama ponekad može završiti i ovako 👇 rtl danashr reporteri izvjestavanje pozar hrvatska fyp

♬ original sound - Danas.hr - Danas.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak