Hit na društvenim mrežama: Željko Joksimović od Đokovićevog snimka napravio 'Novakovo kolo'

5
Radiosarajevo.ba
Hit na društvenim mrežama: Željko Joksimović od Đokovićevog snimka napravio 'Novakovo kolo'

Poznati muzičar Željko Joksimović (52) podijelio je na društvenim mrežama "Novakovo kolo", koje je sam komponovao, inspirisan govorom Novaka Đokovića (37).

Najveći teniser svih vremena se plasirao u četvrtfinale Wimbledona, a po završetku tog meča je na Centralnom terenu imao svoj "obračun" sa navijačima, o čemu ne prestaje da se priča širom planete.

Đoković je navijačima koji su bili protiv njega poželio "lakuuuuuuu noć", što je jako brzo postalo viralno, a upravo sa tim "guuud najt" poigrao se i Joksimović.

Obišli smo lokacije gdje se prodaju ulaznice za Europsku utakmicu FK Sarajevo: Evo šta smo snimili

"Novakovo kolo" je odmah pokrenulo komentare, pa su i poznati izrazili oduševljenje u porukama, poput glumice Jelene Gavrilović, fotografa Dejana Milićevića i drugih.

Inače, snimak Jelene i Stefana Đokovića sa Wimbledona obišao je svijet. Tara i Stefan Đoković, zajedno sa mamom Jelenom, sjedili su u prvim redovima tokom Novakovog meča.

Dok je Tara čitala knjigu i nije mnogo marila za dešavanja na terenu, Stefan nije propustio ni jedan pokret svog tate. Tako je kamera uhvatila Noletovog nasljednika kako poslije jednog smeča u tie-breaku drugog seta, na tribinama imitira očev udarac i pokazuje kako treba završiti poen, piše Srpskainfo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak