Veliki odaziv Sarajlija i drugi dan humanitarnog bazara za pomoć narodu Palestine

1
Fena

Na humanitarnom bazaru za narod Palestine jučer, 3. novembra, prvog dana bazara je prikupljeno 6.690 KM. 

Građani Sarajeva, humanitarne organizacije iz Bosne i Hercegovine i međunarodne humanitarne organizacije u BiH, i danas su u velikom broju posjetili humanitarni bazar za narod Palestine kojeg organizuju Udruženje civilnih žrtava rata "Svjetlost“ i Palestinska zajednica u BiH.

Palestinska zajednica u Bosni i Hercegovini zahvaljuje se građanima Sarajeva koji su podržali Humanitarni bazar, a zahavljuju i na svakoj vrsti podrške palestinskom narodu.

Tužne vijesti: Preminuo legendarni trener, karijeru počeo u KK Bosna

Humanitarni bazar se održava i danas, 4. novembra u periodu između 09.00 i 18.00 sati, na adresi udruženja "Svjetlost", ulica Sutjeska 24.

Donacije za pomoć Palestini mogu se uplatiti i na žiro račun kod BBI Banke, a u funkciji je i humanitarni telefon (3KM) za pretplatnike BH Telecom, broj 090 292 000.

Također, studenstska asocijacija Filozofskog fakulteta u Sarajevu organizira humanitarni bazar za Palestinu u periodu od 12.00 do 17.00 sati ispred Baščaršijske džamije. 

A kako je izgledao drugi dan humanitarnog bazara, pogledajte na fotografijama koje je napravio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba Admir Kuburović

Foto: A.K./Radiosarajevo.ba: Humanitarni bazar za narod Palestine, drugi dan

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak