Tata kćerkicama napravio kuću za igranje

Radiosarajevo.ba
Sudeći prema kućici (kućerini, zapravo) koju je vlastitim rukama izgradio svojim kćerima, Adam Boyd iz Michigana je jedan posve genijalan tata.

Boyd je u dvorištu porodične kuće izgradio drvenu kućicu na dva sprata koja izgleda bolje i veće nego većina pravih domova u kojima smo bili u posljednje vrijeme.

Petogodišnja Avery i dvogodišnja Violet tako su dobile svoj poveći kutak za igru koji uključuje tobogan, ljuljačke, mrežu i stijenu za penjanje. Unutra imaju dnevni boravak, klupe za sjedenje, malu galeriju preko koje se penju na drugi sprat, a sve je u nekoliko nijansi ljubičaste boje, budući da je to klinkama najdraža boja.

Boyd, koji je inače građevinar, kuću je gradio vikendima i kad god bi uhvatio nešto slobodnog vremena, a osim prostora za igru na kućici je izgradio balkon i drveni most s kojeg se cure mogu spustiti niz tobogan. Kućici je dodao i neke detalje poput ogledala, pahuljastih tepiha i šarenih jastuka, a oko svega mu je pomagala starija Avery. 

Ubrzo je ovaj projekt postao viralan, a s obzirom na gomilu komentara i interesa koji je izazvao, tata je sad pokrenuo novi posao; Spoiled Rotten Homes, a bavit će se, naravno, kućicama za djecu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak