Zoster objavio spot za pjesmu 'Volio sam te' (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Zoster objavio spot za pjesmu 'Volio sam te' (VIDEO)

Mostarska grupa Zoster objavila je spot za pjesmu Volio sam te u režiji Miodraga Cicovića. Spot je sniman u prostorima Hrvatskog narodnog kazališta Mostar i u Muzičkom centru Pavarotti, a u njemu se pojavljuje glumica Narodnog pozorišta Mostar Ajla Hamzić

Podsjećamo, prije tačno dva mjeseca, mostarska petorka, grupa Zoster objavila je svoj četvrti studijski album Srce uzavrelo, koji je odmah po izlasku naišao na izvrsne kritike. 

Konačno izašao novi album grupe Zoster (VIDEO)

Tekstovi svih pjesama na albumu opisuju razne ljudske sudbine koje upravljaju životima mnogih od nas pa tako i ova, ljubavna pjesma Volio sam te govori o tome da je tanka linija između ljubavi i mržnje.

Na kafi s Mariom Knezovićem: Umara me što ne mogu planirati svoju budućnost

''Bilo nam je super na snimanju spota, dobro smo se zezali i jako smo zadovoljni načinom na koji je redatelj pristupio snimanju. Sve smo snimili u Mostaru, što nam je posebno drago. Zahvaljujemo se HNK Mostar i Muzičkom centru Pavarotti za svu pomoć i razumijevanje'', zadovoljan finalnim rezultatom rekao je Mario Knezović.

Mario Knezović za Radio Sarajevo: Srce uzavrelo je muzika iz naših omiljenih filmova

Autor muzike i teksta za treći singl s albuma, kao i za prijašnje je Mario Knezović, frontmen Zostera, a oko aranžmana pjesme aktivirali su se svi članovi benda kojeg danas čine: Mario Knezović (vokal), Atilla Aksoj (gitare), Adis Sirbubalo (klavijature i harmonika), Nikola Galić (bas) i Goran Rebac (bubnjevi).

Uživo na Radiju Sarajevo: Mario iz Zostera izveo 'Budi svoj' (FOTO+VIDEO)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak