Željini fudbaleri družili se sa specijalcima

Radiosarajevo.ba
Željini fudbaleri družili se sa specijalcima


Fudbaleri i članovi stručnog štaba fudbalskog prvaka Bosne i Hercegovine sarajevskog Željezničara, boravili su danas u prostorijama Specijalne jedinice Federalne uprave policije gdje su sa specijalcima proveli nekoliko ugodnih sati.

''Bilo je to vrlo ugodno druženje, ni sami se nismo nadali da će biti ovako lijepo i korisno. Naši domaćini odlično su nas ugostili, pokušali nam približiti njihovu svakodnevnicu, uz demonstraciju borilačkih vještina i dresuru pasa. Odlično druženje, nadam se da će ih u narednim mjesecima biti sličnih događaja'', govori za Radiosarajevo.ba o utiscima Eldin Adilović, najbolji strijelac Željezinčara.

I trener u stručnom štabu Plavih Dino Đurbuzović, s oduševljenjem je govorio o ovom zanimljivom druženju.

''Dobili smo poziv koji smo sa zadovoljstvom prihvatili. Bilo je odlično, zahvalio bih se domaćinima na susretljivosti i ljubaznosti, s nestrpljenjem čekamo novi poziv za slične posjete'', kazao nam je Dino Đurbuzović.

Posjeta je trajala više od dva sata, a i ostali fudbaleri i članovi stručnog štaba Željezničar, sa sobom su ponijeli lijepe utiske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak