Vodovod: U noćnim satima smanjen pritisak vode

Radiosarajevo.ba
Vodovod: U noćnim satima smanjen pritisak vode

U dnevnim satima je uredno snadbijevanje grada vodom, dok se u noćnim satima isporuka vode vrši pod smanjenim pritiskom u određenim dijelovima grada, istakli su u Kantonalnom javno komunalnom preduzeću Vodovod i kanalizacija Sarajevo.

Isporuka je u noćnim satima smanjena u dijelovima grada od Dolac Malte do Baščaršije, zatim u Rajlovcu, Zabrđu, Dobrinji, Saraj polju, Alipašinu polju, Velešićima, Pofalićima, Vogošći, Soukbunaru i Kovačićima. Taj prekid isporuke vode, odnosno isporuka vode pod smanjenim pritiskom je u periodu od 24.00 sata do 05.30 sati ujutro, kazala je Feni Fatima Memagić iz Službe informiranja KJKP Vodovod i kanalizacija.

Zbog izvođenja radova na popravljanju kvarova na vodovodnoj mreži u srijedu 10. jula, u terminu od 09.00 do 16.00 sati doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju ulica: Ismeta Mujezinovića, Tepebašina, Mehmeda kapetana Ljubušaka, Kraćule, Džidžikovac, Mjedenica, Porodice Foht, Trebevićka i Muhameda ef. Pandže.

Iz Vodovoda i kanalizacije apeliraju na građane da koriste vodu racionalno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak