Vahid Zajko: Nije bilo napada na Zaima Backovića

Radiosarajevo.ba
Vahid Zajko: Nije bilo napada na Zaima Backovića


Zbog uvođenja reda u saobraćaj u Kantonu Sarajevo, a u vezi regulisanja rent a car auta u KS, zastupnik BPS-a Zaim Backović i njegova porodica dobili su direktne prijetnje od Vahida Zajke vlasnika "Žutog taksija" i njegovog partnera Izedina Spahovića, saopćeno je iz stranke BPS-a.

Prijetnje su prijavljene MUP-u Kantona Sarajevo i iz stranke očekuju da će organi reda poduzeti sve neophodne mjere da zaštite Backovića i njegovu porodicu te zaštite integritet rada zastupnika u Skupštini KS koji radi na uvođenju reda u saobraćaju KS, saopćeno je iz Sektora za komunikacije BPS-a.

Žuti taksi: Nije bilo napada

Iz Žutog taksija su u razgovoru za naš portal demantovali prijetnje.

"Nikakvih prijetnji nije bilo. Ja imam i svjedoka. Mi smo mu samo sugerisali da pogleda Zakon član 28, tačka 57, jer je on na sjednici govorio da dio vezan za renta-car nigdje nije mogao pronaći u zakonu. Mislim da je gospodin Backović još uvijek pod jučerašnjim utiscima. Vidjeli ste i sami šta se desilo", rekao je za Radiosarajevo.ba, direktor Žutog taksija Vahid Zajko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak