'Ters Bosanka' stigla na pripreme za Turkvizyon 2013

Radiosarajevo.ba

Delegacija Bosne i Hercegovine za Turkvizyon 2013 sinoć je u kasnim večernjim satima stigla u turski grad Eskišehir gdje će se održavati ova manifestacija. 

'Nisam htio da mi bude zamka, voljela me jedna ters Bosanka'

Po samom dolasku naši predstavnici, bend Emir & Frozen Camels i njihov gost na pjesmi Mirza Šoljanin, uz srdačnu dobrodošlicu domaćina i drugih predstavnika, prisustvovali su svečanoj večeri upoznavanja nakon čega su do sitnih jutarnjih sati bili na prvoj probi za nastup.

Prema najnovijim informacijama, jedina polufinalna noć kada će i predstavnici BiH izvesti pjesmu Ters Bosanka biće održana sutra, 19. decembra, a gledaoci u Bosni i Hercegovini  će naše predstavnike moći gledati i bodriti putem TV kanala Hayat Folk. Finalna noć će biti održana 21. decembra.

S bendom na bini će se pojaviti i glumica iz spota, Aida Đapo alias Idda van Munster, koja će ovaj put i uživo u svom pin-up stilu utjeloviti lik Ters Bosanke.

U galeriji pogledajte kako je to bilo na prvoj probi pjesme u Turskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak