Sutra u BiH umjereno oblačno s pljuskovima

Radiosarajevo.ba
Sutra u BiH umjereno oblačno s pljuskovima


U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom, pljuskovima i grmljavinom. 

Krajem dana, očekuje se postupan prestanak padavina, a samo ponegdje na zapadu može biti slabe kiše. Vjetar slab do umjeren istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 8 do 15, na jugu do 17, a najviša dnevna od 20 do 27 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 12, a najviša dnevna oko 23 stupnja.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom, a ponegdje uz kišu registrovana je i grmljavina.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 8 stupnjeva, Bihać 14, Banja Luka, Bugojno, Doboj, Prijedor, Sanski Most i Sokolac 18, Ivan-sedlo, Kupres i Livno 19, Sarajevo i Tuzla 20, Goražde i Gradačac 21, Neum i Zenica 22, Mostar 24, Bijeljina, Srebrenica i Stolac 25, Čapljina 26, Trebinje i Zvornik 27, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak