Stomatolozi iz Srbije prikupljaju novac za socijalno ugroženu djecu iz BiH

Radiosarajevo.ba
Stomatolozi iz Srbije prikupljaju novac za socijalno ugroženu djecu iz BiH

Prvo predavanje humanitarnog karaktera namijenjeno stomatolozima, zubnim tehničarima i studentima “Osmijeh na dlanu“ bit će održano u hotelu Hills u Sarajevu 2. novembra.

Pored toga što će svi prisutni na predavanju proširiti svoja znanja i vještine iz ove oblasti, istovremeno će pomoći socijalno ugroženoj djeci u Bosni i Hercegovini.

Sav novac za prisustovanje ovom predavanju uplaćen je organizaciji Pomozi.ba za realizaciju humanitarnih projekata. Kotizacija za učešće je iznosila 100 KM za stomatologe i zubne tehničare, a za studente 50 KM.

Predavači koji će dijeliti svoja iskustva i znanja su uspješni i renomirani stomatolozi iz regije, a iako trebaju preći po nekoliko stotina kilometara kako bi stigli u Sarajevo, odrekli su se svojih honorara kako bi što više novca bilo uplaćeno za ljude u potrebi.

Predavanja počinju u 10 i trajat će do 17 sati, a predavači su doktori Siniša Kovačević, Miljan Bajić, Dušan Miljuš, ZT Uroš Jovanović, Tamas Kovacs, Aleksandar Lazarević i Stevan Kopanja, koji je ujedno i organizator događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak