Sretan 10. rođendan, Gracija!

Radiosarajevo.ba

Prvi broj lifestyle magazina Gracija objavljen je 22. aprila 2005. godine. Deset godina kasnije, brojni čitatelji mogu uživati u pravom spomenaru kojim će obilježiti ovaj jubilej. 

Slavljenički broj već je u prodaji, a u njemu se možete prisjetiti 262 izdanja Gracije,  njihovih najzanimljivijih priča, najemotivnijih ispovijedi i ljudi koji su ostavili duboke tragove na stranicama ovog magazina.

Oduševili su nas brojnim pričama, editorijalima, iznenadili snimanjima i putovanjima, uživali smo u svakoj riječi, a svaki put su pružili čitateljima mnogo više od očekivanog. Prošlo je kroz Graciju mnogo zvijezda, pa tako i ovaj put, naslovnicu ovog posebnog broja krase lica Dine Merlina, Zane Marjanović i Džejle Glavović. 

Oni simboliziraju sve ono što se magazin Gracija proteklu deceniju trudila da prenese publici: inspirativne priče o uspjehu onih najboljih među nama.

Kolegicama i kolegama želimo još mnogo sjajnih priča i mnoštvo novih jubileja. Sretan 10. rođendan, Gracija!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak