Škola skijanja i bordanja za studente

Radiosarajevo.ba
Škola skijanja i bordanja za studente

Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu u sklopu projekta Studentski pohodi u saradnji sa asocijacijom studenata FASTO-a i javnim preduzećem ZOI'84 organizuje škole skijanja i bordanja za studente i studentice na olimpijskoj planini Bjelašnici.

Škole skijanja i bordanja održat će se u prvoj polovini mjeseca februara i trajati pet dana gdje će studenti, uz stručne trenere, savladati osnove skijanja i bordanja te se na kraju škole potpuno osposobiti za spuštanje sa "vrha" Bjelašnice.

Ski škola uključuje petodnevni prevoz Sarajevo-Bjelašnica-Sarajevo, ski i snowboard učitelje i licencirane instruktore sa kordinacijom profesora skijanja sa Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja (FASTO) i Asocijacije studenata FASTO-a, ski karte za potrebe grupe, popust na iznajmljivanje ski opreme u ZOI'84 (25-30%), čaj i sendviče i uvjerenje o učešću u ski i školi snowboarda koje će biti uručeno po završetku ski škole.

Cijena ski i snowboard škole iznosi 90,00 KM, a važi samo za studente, jer se radi o projektu koji nema komercijalnu osnovu.

Škola će se odvijati u dva termina:

  1. termin : 04 - 08. februar 2013. godine (ponedjeljak - petak)
  2. termin : 11 - 15. februar 2013. godine (ponedjeljak - petak)

Svi zainteresovani studenti i studentice mogu se prijaviti do petka 1. februara, u periodu od 10:00 - 15:00h popunjavanjem online obrazca za prijave, uplatom iznosa na račun SPUS-a (3386902222532015) i dostavom primjerka uplatnice u kabinet Vijeća studenata EFSA.

Više informacija možete naći ovdje

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak