Skinite album grupe S.N.O.B.

Radiosarajevo.ba
Skinite album grupe S.N.O.B.


Osnivači grupe su sarajevski umjetnici Nebojša Šerić Šoba i Anur Hadžiomerspahić, a vremenom su im se pridružili i ostali. To su gitarista Dženan Selmanagić i basista Aleksandar Brezar. Na albumu gostuju i Darko Jelisić te Almir Kurt Kugla.

Muzika ovog benda bazira se na standardnim rock rifovima a glavno je težište prebačeno na tekstove. Cilj S.N.O.B.-a je, po riječima frontmena Anura Hadžiomerspahića, "prevashodno poslati u eter poruke pjesama, jer nije važno da li će naše poruke promijeniti nečije misljenje, najvažnije je da ljudi koji misle da su sami i da nemaju više istomišljenika, čuju da istomišljenika ima, da se bore i da postoje."

Bend nema namjeru realizirati žive svirke, bar za sada, a njihova muzika širi se prvenstveno putem interneta i nekomercijalnih radio stanica.

Ove posljednje "predizborne dane" sada možete obogatiti preslušavanjem kompletnog albuma benda. Download je legalan i uz njihovu dozvolu, pa ko voli...

http://rapidshare.com/files/422000043/S.N.O.B.__2010_.rar


Vezano: Anur Hadžiomerspahić predstavlja grupu S.N.O.B. (INTERVJU)

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak