Selimović potvrdio: Hadžibegić pred vratima Pirote

Radiosarajevo.ba
Selimović potvrdio: Hadžibegić pred vratima Pirote

Pozitivni vjetrovi pušu Pirotom. Do kraja sedmice ekipa Travnika će dobiti novog trenera.

Po svemu sudeći na klupu tima sa Pirote će sjesti legenda bh. fudbala, Faruk Hadžibegić. Pregovori sa bh.stručnjakom su u završnoj fazi i ukoliko ne bude većih komplikacija, Veziri će dobiti veliko pojačanje u nastavku sezone.

Tekst bez intervencije, objavljen u našoj rubrici Šta drugi pišu, preuzimamo sa prijateljskog portala SCsport.ba

„U intenzivnim smo pregovorima sa Hadžibegićem i moram reći da smo blizu rješenja. Kao što je poznato on živi u Parizu i ova priča ga je iznenadila, tako da je potrebno malo vremena. U svakom slučaju na dobrom smo putu da nađemo rješenje“, govori za naš portal, predsjednik Travničana, Nihad Selimović, koji je prošle sedmice preuzeo palicu nad Vezirima.

Selimović je potvrdio da će se sve znati do petka, a učinit će sve kako bi Hadžibegića doveo na klupu Travnika.

„Hadžibegić je naš prvi pik. Istina imamo i drugih rješenja, sada nas svi zovu, ali sada nam je prioritet privoliti Hadžibegića. Tek nakon izbora trenera razgovarat ćemo o pojačanjima. Mi smo već reorganizirali klub kojeg postavljamo na zdrave temelje. Želimo Travnik koji će u narednom periodu igrati značajnu ulogu u bh. fudbalu“, kazao je za SC Selimović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak