Sarajevo: Dva doma zdravlja dežuraju u ponedjeljak

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Dva doma zdravlja dežuraju u ponedjeljak

Povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, JU Dom zdravlja Kanton Sarajevo radit će u ponedjeljak, 26. novembra, prema određenom rasporedu. Tako će cjelodnevna dežura (od 7.30 do 20 sati) biti organizirana za područje općina Stari Grad i Centar u Organizacionoj jedinici Centar - Vrazova. 
Organizacione jedinice Vogošća, Hadžići i Ilijaš organizirat će cjelodnevnu dežuru za stanovnike tih općina. Za stanovnike općine Trnovo bit će organizirane dežura od 7.30 do 18.30 sati i to u ambulanti porodične medicine Trnovo

Organizaciona jedinica Novi Grad cjelodnevno će dežurati za stanovništvo s područja općina Ilidža, Novo Sarajevo i Novi Grad. 

Pedijatrijska služba JU Dom zdravlja KS, dežurat će prema određenom rasporedu. 

"Organizaciona jedinica Novi Grad pružat će zdravstvene usluge djeci s područja općina Ilidža, Hadžić i i Novi Grad, a Organizaciona jedinica Centar - Vrazova djeci s područja općina Novo Sarajevo, Stari Grad i Centar, saopćeno je iz Doma zdravlja KS, javila je novinska agencija Fena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak