S kim će Sarajlije ući u novu godinu: Željko Samardžić, Goca Tržan, Enes Begović...

Radiosarajevo.ba
S kim će Sarajlije ući u novu godinu: Željko Samardžić, Goca Tržan, Enes Begović...

Bliži se najluđa, novogodišnja noć, a još uvijek nije poznato s kim će Sarajke i Sarajlije zakoračiti u 2015. godinu. Sigurno je samo da to neće biti raskošni doček kao u nekim prethodnim godinama, ali da će se nešto organizirati - hoće.

Zvaničnih potvrda nema, ali nezvanično, pregovori s regionalnim estradnim ''zvijezdama'' već su započeli. O imenima niko iz Gradske upravo nije htio otvoreno razgovarati, ali mediji već nekoliko dana nagađaju da su to, između ostalih, Željko Samardžić, Enes Begović, Goca Tržan...

Spominje se i Crvena jabuka, i nekoliko manje poznatih bendova, ali ćemo na zvaničnu potvrdu uspješnog ishoda pregovora sačekati još neko vrijeme.

''Nemamo ništa zvanično, pregovori jesu u toku, ali ograničen budžet nije nam ostavio mnogo prostora za manevrisanje. Nadamo se da ćemo imati pomoć još nekih institucija kako bi budžet bio barem malo veći'', kazali su za portal Radiosarajevo.ba iz Gradske uprave.

Iz Gradske uprave kazali su nam da bismo detaljnije informacije mogli imati već danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak