Radiosarajevo.ba nagrađuje: Osvojite ulaznice za 'Komediju s nogu' u Monumentu

Radiosarajevo.ba
Radiosarajevo.ba nagrađuje: Osvojite ulaznice za 'Komediju s nogu' u Monumentu

Sarajevski jazz club Monument će ove sezone prvi put ugostiti stand-up komičare i iz istočnog komšiluka. Dolaze sa svojom Oproštajnom turnejom i objašnjavaju da to nije iz razloga što je u pitanju zadnje izvođenje, nego zato što će nakon predstave od publike tražiti oproštaj.

Miodrag Stošić je dečko koji obećava. A kada nađe djevojku, bit će i dečko koji ispunjava. Ovaj sadašnji Beograđanin, originalno dolazi iz Vladičinog Hana, grada koji se na istoku graniči s Makedonijom, a na sjeveru s glupošću. 

Novosađanin Filip Perlić, nastao je između pića prije i cigare posle. Prošle godine je završio svoj prvi roman, a sljedeće će da pročita i još jedan. Obostrano svestran, ali sve u svemu nastran, naduvan na Dunavu. Prezime mu se pravilno izgovara "Peeeerlić".

Program u ponedjeljak 12.10. počinje u 21 sat. Ulaz na ove večeri je standardnih 5 KM, dok se rezervacija (koja vrijedi do 10 minuta prije početka programa) može se napraviti putem telefona 061 588 884 ili na monumentrezervacije@gmail.com, kao i na redakcija@radiosarajevo.ba - email Radiosarajevo.ba i Radija Sarajevo, medijskih pokrovitelja cijele sezone Komedije s nogu.

No, za vjerne čitatelje portala Radiosarajevo.ba obezbijedili smo dva puta po dvije ulaznice za sutrašnji nastup Miodraga Stošića i Filipa Perlića u Monumentu. 

Sve što je potrebno jeste da se javite u naš Facebook inbox i dostavite vaše ime. Dva najbrža čitatelja će biti nagrađena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak