Prodaja karata za sve korisnike osim za penzionere

Radiosarajevo.ba
Prodaja karata za sve korisnike osim za penzionere


Prodaja pretplatnih karata za mjesec mart za sve kategorije korisnika, osim za penzionere, počet će u subotu, 2. marta kada će raditi sva prodajna mjesta preduzeća GRAS od 08.00 - 14.30 sati, sapćeno je iz Službe za odnose sa javnošću KJKP GRAS.

Od 4. do 8. marta prodajna mjesta preduzeća GRAS radit će produženo, i to od 07.00 - 16.30 sati, a ostalim radnim danima od 07.00 - 14.30 sati.

U subotu, 9. marta dežurna prodajna mjesta bit će: Ćumurija, Latinska Ćuprija, Otoka, Dobrinja i Ilidža i radit će od 08.00 - 13.30 sati.

Iz GRAS-a obavještavaju redovne studente upisane na visokoškolskim ustanovama u Kantonu Sarajevo, da je period važenja postojećih studentskih iskaznica produžen do 31. marta.

Iz ovog preduzeća mole korisnike da kupone za gradski prevoz kupuju isključivo na prodajnim mjestima GRAS-a, a kako bi izbjegli mogućnost kupovine falsifikovanih karata, a samim tim krivičnu odgovornost za posjedovanje falsifikovan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak