Ništa od dugo najavljivanog koncerta i povratka benda Seven Up

Radiosarajevo.ba
Ništa od dugo najavljivanog koncerta i povratka benda Seven Up

Sarajevski bend Seven Up, kojeg čine Gordan Radić, Elvir Hadžijamaković, Nedim Zgodić, Fuad Backović i Damir Pašić prije nekoliko je mjeseci najavio ponovno okupljanje i povratak na bh. muzičku scenu.

Vijest o povratku svojevremeno poznatog sarajevskog 'boy benda' Seven Up prije nekoliko je mjeseci dočekana uz podijeljene reakcije, a na Facebooku je prije mjesec dana osnovana i grupa pod nazivom 'Hoćemo Seven Up u Domu mladih!'

Veliki povratak sarajevskog benda Seven Up!

U razgovoru od prije nekoliko mjeseci sa jednim od članova benda, Elvirom Hadžijamakovićem (Lilom), rečeno nam je kako momci imaju u planu veliku proslavu 20 godina postojanja benda, te da se nakon 12 godina vraćaju na muzičku scenu, i to novim albumom i koncertnim promocijama.

''Imali smo želju i dobru namjeru, ali, nažalost, ništa od koncerta jer trenutno nemamo novaca za takvo nešto i još nije vrijeme...'', kazao je za Radiosarajevo.ba Elvir Hadžijamaković (Lilo).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak