Nastavak projekta 'Čista Vogošća'

Radiosarajevo.ba
Nastavak projekta 'Čista Vogošća'


Prvi sastanak organizacionog odbora projekta Čista Vogošća koji se već treću godinu uspješno organizuje i realizuje na području ove općine, održan je danas u zgradi Općine Vogošća.

U samu akciju bude uključeno više hiljada učesnika koji svojim volonterskim doprinosom i entuzijazmom učine da Vogošća bude primjer čistoće, saopćeno je iz Općine Vogošća.

Osim redovne akcije čišćenja tu su bogati kulturno - zabavni sadržaji za najmlađe kao i tradicionalno okupljanje za učesnike i prijatelje Vogošće kao i sve subjekte koji su dali svoj doprinos u realizaciji projekta.

Na sastanku se raspravljalo u novitetima koji će ove godine biti uvedeni kao i o već ranije realizovanim aktivnostima koje su ovu akciju učinile uspješnom i prepoznatljivom.

U sklopu tih aktivnosti će biti i okupljanje svih sportskih, kulturnih, boračkih, omladinskih i drugih udruženja te obrazovnih i kulturnih ustanova koje će kao i svake prethodne godine dati svoj doprinos u realizaciji ovog projekta.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak