Mona Muratović objavila sliku novorođene djevojčice

Radiosarajevo.ba
Mona Muratović objavila sliku novorođene djevojčice

Poznata bosanskohercegovačka glumica Mona Muratović, koja je nedavno drugi put postala majka, objavila je sliku svoje kćerkice. Njen stariji sin Akin sada ima mlađu sestricu. Svojim prijateljima i obožavateljima, zanosna Mona obratila se ovim riječima: 

"Dragi naši! Danko, Akin i ja ponosni smo i radosni da s vama podijelimo najsretniji trenutak u našim životima! U stilu prave male dive, zakasnivši 12 dana, 29. augusta stigla nam je plavooka crnokosa djevojčica, 4.200 g teška i 55 cm dugačka. 

Zaljubljeni do ušiju, diveći se ljupkom malom licu, nismo stigli odgovoriti na sve ljubazne čestitke. Primili smo ih i stavili u svoja srca koja su svakako narasla za još jednu komoru. Hvala vam, hvala, hvala! Hvala i na razumijevanju što smo uzeli sebi vremena da uživamo u našem porodičnom mjehuriću."

Nedavno je Mona izjavila da bi voljela da dijete naslijedi karakter oca Danka Delibašića. Poštovanje prema svom odabraniku iskazala je i ovom prilikom, napisavši: 

"Da si nam živa i zdrava, naša Livia, neka te krase poštenje, dobro srce, Dankova narav i visoko uzdignuta glava!" 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak