Magazin 'Kuponmanija' od danas na bh. tržištu

Radiosarajevo.ba
Magazin 'Kuponmanija' od danas na bh. tržištu

Prvi broj magazina Kuponmanija u tiražu od deset hiljada primjeraka od danas će se naći u prodaji na svim kioscima iNovina. Ovaj magazin bit će svojevrsna poslovna prilika za kompanije za promociju raznih proizvoda i usluga, dok će građani moći uštedjeti novac koristeći kupone iz ovog jedinstvenog magazina na našem tržištu. 

“Iznimno nam je drago što će Kuponmanija nakon mnogo vremena i rada konačno izaći na bh. tržište. Ovo je prvi magazin ovog tipa u Bosni i Hercegovini i sigurni smo da će na najbolji način odgovoriti željama i potrebama građana. Prvo izdanje će imati nešto više od 120 kupona, ali naša namjera je da već u narednom broju povećamo taj broj“, izjavio je suosnivač Kuponmanije, Adnan Habibija, te dodao da Magazin sadrži kupone iz različitih kategorija kao što su odjeća i obuća, smještaj i ugostiteljstvo, sport i rekreacija te razne druge usluge i proizvodi.

Magazin predstavlja jedinstvenu priliku i za poslodavce koji potpuno besplatno mogu ponuditi svoje proizvode i usluge, a kako bi svi zainteresirani imali potpuni uvid u proizvod koji kupuju, kompletno izdanje magazina će se moći vidjeti putem web stranice Kuponmanija.ba

Kako bi se na najbolji način iskoristio izlazak prve Kuponmanije i kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija, ostvarena je saradnja s Udruženjem Pomozi te će se tako jedan dio od svakog prodatog primjerka izdvojiti za njihove humanitarne aktivnosti.

Govoreći o ovoj saradnji predstavnica Udruženja Pomozi, Aida Polutan, zahvalila se svima koji su u proteklom mjesecu na bilo koji način učestvovali u akcijama pomoći poplavljenim područjima te naglasila da će i ova saradnja svakako jako dobro doći za buduće aktivnosti Udruženja. “Iako mediji iz dana u dan sve manje izvještavaju iz gradova pogođenih poplavama, situacija je i dalje teška i pomoć je potrebna mnogim građanima iz cijele Bosne i Hercegovine. Hvala kolegama iz Kuponmanije koji su također izrazili želju da pomognu i vjerujem da ćemo saradnju ostvariti i na drugim projektima“, istaknula je Polutan.

Većina kupona u Magazinu vrijedi šest mjeseci ili do isteka zaliha tako da kupci neće imati potrebu da žure i iskoriste kupon čiji proizvod ili usluga im trenutno ne treba. Prvo izdanje Kuponmanije moguće je pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak