Koncert za pomoć Nervesi Ejupović

Radiosarajevo.ba
Koncert za pomoć Nervesi Ejupović


U subotu 30. marta, u sarajevskom klubu AG bit će održana svirka za pomoć teško oboljeloj Nervesi Ejupović. Nastupit će bendovi iz BiH, kao i jedan iz Srbije. Koncert počinje u 20 sati, a ulaz je pet konvertibilnih maraka.

"Svirka će se održati u subotu 30. marta u klubu AG. Radi se o prikupljanju pomoći za teško oboljelu Nervesu Ejupovic. Karta ce biti 5 KM, a osim naplaćivanja karte, na ulazu će biti kutija pa ako neko još želi pomoći da ubaci svoj prilog. Svirat će četiri benda: S.p.u.k - punk rock bend iz Vogošće, Voltera, metal bend iz Priboja, koji iz Srbije dolaze da bi podržali prikupljanje pomoći.

Takođe tu noć će biti prvo predstavljanje dva nova benda iz Sarajeva: Regaining the Crown - newschool metalizirani HC/beatdown, koji čine članovi poznatih sarajevskih aktivnih i neaktivnih metal bendova i Old Fools, blackened punk trio muzičara iz sarajevskih bendova Bestias i Rituali Satanas", rekao je za naš portal Adnan Rupić, jedan od organizatora koncerta.

Detalje o ovom koncertu možete vidjeti na oficijelnom Facebook eventu.

Nervesa Ejupović, hrabra djevojka koja se mjesecima bori sa Hočkinovom bolešću, rakom limfnuh čvorova, treba našu pomoć kako bi izdržala u borbi.

Pozivom na humanitarni broj za Nervesu 090 291 082 donirate 2,00 KM.

Nervesi možete pomoći i vi svojim prilozima

Uputstvo za uplate iz BiH:

UniCredit Bank dd Mostar
Kardinala Stepinca bb
Nervesa Ejupović
Broj računa KM: 3386902595215327

Uputstvo za uplate iz inostranstva:

UniCredit bank dd Mostar
Kardinala Stepinca bb
NERVESA EJUPOVIĆ
SWIFT CODE: UNCRBA22
IBAN CODE: BA39 3389 1040 2574 8519
BROJ RAČUNA EUR: 40219080001

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak