'Komedija s nogu' u Monumentu: Jadranko Glavačević se vraća sarajevskoj publici!

Radiosarajevo.ba

Kada se, u danas odavno pokojnom Karabitu, jedne zimske večeri 2006. godine, prva grupa zagrebačkih stand up komičara ukazala u Sarajevu, među njima je kod publike najbolje prošao - on! Jadranko Glavačević je prema opisu jednog iz publike "isto k'o naš jalijaš, samo na hrvatskom!"

Od tada je prošlo mnogo bajrama, božića i svakakvih svetkovina i – evo ga! Sa svojom solo predstavom nazvanom Boli me d… Jadranko se vraća sarajevskoj publici. Stariji, ali i iskusniji, ispričat će svoje životne priče i pred publiku istresti sve frustracije, sve upakirano u stand up komediju, koju se dolazi pogledati i više nego jednom.

"Nikako mi nije jasno zašto ljudi vole slušati nekoga tko se dere i kuka? A pritom se još i smiju! Jako, jako čudno…", pita se Jadranko i poziva da mu pomognete naći odgovor na ovo pitanje.

Program u ponedjeljak 30. novembra počinje u 21 sat. Ulaz na ove večeri je standardnih 5 KM, dok se rezervacija (koja vrijedi do 10 minuta prije početka programa) može se napraviti putem telefona 061 588 884 ili na monumentrezervacije@gmail.com, kao i naredakcija@radiosarajevo.ba - emailRadiosarajevo.ba i Radija Sarajevo, medijskih pokrovitelja cijele sezone 

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak