Ko je danas parking papak? 12

Radiosarajevo.ba

Sezona lova na parking papke je nastavljena. Više gotovo ništa ne sprječava parking papke da i dalje budu papci niti građane da ih fotografišu. Današnji pobjednici su Octavia parkirana u prolazu tik iza Vječne vatre te policijski auti parkirani ispred džamijskih vrata i na kombi stanici na Baščaršiji.

Zbog rastućeg problema sa parkiranjem ponovno ćemo svakodnevno prenositi fotografije najvećih parking papaka u Sarajevu, objavljene na Facebooku, preko stranice Moj grad, moja sigurnost, moja odgovornost

Na Facebooku je pokrenut i fan page Moj grad, moja sigurnost, moja odgovornost koji ima za cilj podizanje kulture u saobraćaju. sa željom da uđe i u saradnju sa MUP-om Kantona Sarajevo - kako bi svi oni koji prave prekršaje bili sankcionisani.

Svoje fotografije parking papaka možete postaviti direktno na fan page ili ih slati putem e-maila mojgradsarajevo@gmail.com. Šaljite fotografije i pazite kako parkirate da se i vi ne biste našli u papak galeriji.

Ko je danas parking papak?

Ko je danas parking papak? 2

Ko je danas parking papak? 3

Ko je danas parking papak? 4

Ko je danas parking papak? 5

Ko je danas parking papak? 6

Ko je danas parking papak? 7

Ko je danas parking papak? 

Ko je danas parking papak? 9

Ko je danas parking papak? 10

Nova sezona lova na parking papke

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak