Kako je guzica Kim Kardashian ujedinila regiju

Radiosarajevo.ba
Kako je guzica Kim Kardashian ujedinila regiju

Gotovo da u regiji ne postoji medij koji proteklih dana nije izvještavao o guzici Kim Kardashian, njenoj tvrdoći, kakvoći, obimu i obliku. Najpopularnija pozadina današnjice ujedinila je regiju, mediji su onako horski izvještavali utrkujući se, podapinjući konkurenciji, uvjeravajući čitateljstvo da je baš njihova vijest o starletinoj guzici najprovjerenija, najtačnija, najkompletnija i po raznim osnovama najbolja.

Sve je stalo, kretanje majčice Kugle oko svoje osnove usporilo je naglo, ugrožen je stoga i biodiverzitet, a život je konačno dobio smisao. Bez najave, za guzicu se uvijek mora naći minuta.

Guzica Kim Kardashian može se sa sociološkog stanovišta posmatrati iz nekoliko uglova. Prvo i najvažnije pitanje koje je red postaviti jeste: ko je ustvari ta žena? Da li je ljudsko biće ili vanzemaljski špijun, kako se postaviti prema vlasnici najpopularnijeg para guzova na planeti? 

Njeni su guzovi, dakle, njena strategija

Kimberly Noel Kardashian rođena je prije 34 godine u Los Angelesu, California, Sjedinjene Američke Države. Od malenih nogu pokazivala je sklonosti ka velikoj sceni, željela je postati poznata, slavna i bogata. I uspjela je! Pomoću guzice naravno. Njen prvi veliki javni nastup desio se u zamračenoj sobi. Snimala je, naime, kućni porno uradak koji se, potom, na volšeban način probio do interneta gdje i danas suvereno vlada scenom.

Potom se udavala, pa razvodila, ponovo udavala, razvodila, pa ponovo istom procedurom: sve u žiži interesovanja medija, kako žutih američkih, tako i uglavnom svih ovdašnjih. Ovdje je granice nemoguće i utvrditi. Tamo se barem zna ko misli guzicom, a ko glavom. Ovdje jok. Tu pronalazimo suštinu problema

Njeni su guzovi, dakle, njena strategija. Tako je i naša uređivačka odluka da vam ne pokažemo odmah nauljenu površinu, također, dio neke "više" strategije. No, živimo u vrijeme u kojem je bolje misliti guzovima nego glavom. To nam je pored raznih guza iz našeg okruženja, na globalnom planu pokazao guz Kim Kardashian. Mislimo, dakle, nauljenim guzovima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak