Kako izgleda najveća turistička atrakcija u jesen? Dan državnosti provedite u Dubrovniku

Radiosarajevo.ba
Kako izgleda najveća turistička atrakcija u jesen? Dan državnosti provedite u Dubrovniku

Nema osobe koja uz Dubrovnik ne vezuje luksuzni turizam i idealno ljeto prepuno prelijepih prizora. Međutim, kako Dubrovnik izgleda u jesenske dane? eKupon.ba se pobrinuo da ovaj prelijepi grad učini još više dostupnim s nekoliko ponuda za vrhunske hotele. Izaberite jedan od hotela Importanne Resorta*****, luksuzni Radisson Blu***** ili prelijepi hotel Astera***.

Dan državnosti zapamtite i obavezno izradite nekoliko slika. Svaki od ovih hotela uz eKupon.ba nudi vam 50 posto popusta na svoje vrhunske sadržaje. Dubrovnik, jadranski biser, grad je čija ljepota očarava cijeli svijet i koji privlači brojne goste. Mjesto je to bogatog historijskog naslijeđa, a najvredniji dio te ostavštine impozantne su Dubrovačke zidine. 

Voljeli starinu ili ne, Dubrovnik vas neće ostaviti ravnodušnima!

Danas je Dubrovnik pravi biser Mediterana i mjesto koje turisti jednostavno obožavaju! Imaju i zašto, jer je to grad prebogate historije. Monumentalne zidine dugačke su gotovo dva kilometra.Vrata od Pila i vrata od Ploča koja veže glavna gradska ulica - Stradun, označavaju ulaz i izlaz iz gradskih zidina i Dubrovnika kao grada muzeja i kazališne scene. Uz bogatu i raskošnu povijest i baštinu, Dubrovnik je grad vrhunskih delicija, prekrasne prirode i ljubaznog stanovništva, stoga odvojite svoje vrijeme te istražite sve mogućnosti koje vam pruža kako biste osjetili duh ovog grada.

Dubrovnik je mjesto koje nudi odmor za pamćenje, najljepše hotele, plaže. 

Svoje kupone možete kupiti u BBI centru, Grand Centru ili online, a sve informacije o ponudama pogledajte na www.ekupon.ba 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak