Izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja

Radiosarajevo.ba
Izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja


U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, a radi održavanja manifestacije dječiji maskenbal 'Djeci treba radosti', u subotu 1. septembra od  16,30 do 18,00 sati doći će do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza, saopćeno je iz GRAS-a.

Autobuske linije br. 21 Sutjeska Vogošća i br.22a Stup Vogošća saobraćat će do terminala u ulici Igmanska (polazni terminal za Tihoviće).

Autobuska linija br. 22 Sutjeska Ilijaš Lješevo u smjeru prema Sutjesci saobraćat će ulicom Igmanska.

Privremene obustave saobraćaja u nedjelju

Obavještavamo korisnike da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a radi održavanja biciklističke utrke Giro di Sarajevo u nedjelju, 2.9.2012. godine od 17,00 – 19,00 sati, a zavisno od prolaska učesnika utrke i vozila pod pratnjom doći do kratkotrajnih obustava u odvijanju:
-    trolejbuskih linija br.103 Trg Austrije – Dobrinja i br.107 Dobrinja - Jezero,
-    autobuskih linija br. 31 Nedžarići – Dobrinja i br.31e Vijećnica - Dobrinja,
-    autobuskih linija koje polaze sa terminala Dom Armije za Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku,
-    kao i tramvajske linije br.3 Ilidža – Baščaršija koja eventualno po zahtjevu pripadnika MUP-a KS može biti preusmjerena i na okretnicu Skenderija, saopćeno je iz GRAS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak