I u četvrtak sunčano, temperatura do 26 stepeni

Radiosarajevo.ba
I u četvrtak sunčano, temperatura do 26 stepeni

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno oblačno i sunčano vrijeme. 

Tokom dana u Bosni će biti prolazno povećanje oblačnosti. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar će biti slab do umjeren promjenjivog smjera. Jutarnja temperatura kretat će se od 7 do 13, na jugu do 17, a najviša dnevna od 21 do 26 stepeni. 

U Sarajevu je u jutanjim satima moguća niska oblačnost, a tokom dana preovladavat će umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Poslije podne je moguće prolazno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura iznosit će oko 8, a najviša dnevna oko 24 stepena. 

Danas je u našoj zemlji bilo sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 13, Goražde 17, Ivan-sedlo i Kupres 21, Neum 22, Sokolac 23, Livno, Mostar i Sarajevo 24, Prijedor i Stolac 25, Srebrenica, Trebinje i Čapljina 26, Banja Luka, Bijeljina, Bugojno, Drvar, Zenica i Zvornik 27, Bihać 28, Doboj, Gradačac i Sanski Most 29 i Tuzla 30 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak