GRAS: Tramvaj oslikan u čast nogometne reprezentacije BiH

Radiosarajevo.ba
GRAS: Tramvaj oslikan u čast nogometne reprezentacije BiH

Uposlenici GRAS-a, u čast nogometne reprezentacije BiH, navijačkim simbolima su oslikali jedan tramvaj koji će u utorak biti pušten u saobraćaj, javlja Fena.

"Za postignuti uspjeh u proteklim kvalifikacijama i plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014., u čast nogometne reprezentacije BiH, uposlenici GRAS-a su dobrovoljnim prilogom prikupili sredstva za materijal i tramvaj oslikali u vlastitoj režiji nakon isteka radnog vremena", saopšteno je iz GRAS-a.

Iako se uposlenici, navodi se, nalaze u teškoj situaciji i opterećeni su nepovoljnim uslovima poslovanja GRAS-a, veoma su obradovani uspjehom bh. reprezentacije i osjećali su potrebu da tramvajem oslikanim navijačkim simbolima pruže podršku i požele reprezentaciji BiH i Nogometnom savezu BiH uspješne pripreme za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Promocija i puštanje tramvaja u saobraćaj bit će upriličeni u utorak u remizi GRAS-a, uz prisustvo predsjednika Nogometnog saveza BiH Elvedina Begića i generalnog sekretara Jasmina Bakovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak