Frenkie, svaka čast! Borisu, hip-hoperu iz Zavoda ostvarila se želja

Radiosarajevo.ba

Dijete je bez roditeljskog staranja, živi u internatskom smještaju ‘Zavoda za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju‘, u slobodno vrijeme se bavi hip-hopom, a velika mu je želja bila da upozna Frenkieja. 

Tako se u nekoliko riječi može opisati Boris Mušecki, hip-hoper iz internata, o kome smo u nekoliko navrata pisali na našem portalu Manjine.ba

Prije nekoliko dana, poznati tuzlanski hiphoper Frenkie zakucao je na vrata Zavoda u namjeri da upozna ovog darovitog momka. 

Osamnaesti novembar će sigurno ostati u Borisovom sjećanju, s obzirom da je sa Frenkijem razgovarao o omiljenoj muzici, pjesmi koju je snimio, te je omiljenom muzičaru poklonio tekstova za 15 pjesama koje je napisao!

Boris se nada da će jednoga dana sve njegove pjesme biti objavljene u zbirci, te da će neka od njih poslužiti kao tekst za muzičke produkcije!

Frenkijevoj posjeti veselili su se Borisovi drugovi iz srednje škole koja djeluje u sklopu Zavoda. Ne samo da ih je sve oduševio, veće je rođeno jedno novo prijateljstvo. 

Frenkie, svaka čast!  

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je protekao susret

Vezano: Boris, hip-hoper iz internata, snimio pjesmu o majci koju ne poznaje

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak