FOTO: 'Ušminkani' Bingo plus na Pofalićima otvara vrata kupcima

Radiosarajevo.ba

Ovo je veliki dan za najprepoznatljiviji domaći trgovački lanac Bingo: na poznatoj lokaciji u Pofalićima u 13.30 otvorit će se veliki renovirani prodajni prostor - hipermarket Bingo plus

Mnoštvo akcija, među kojima je trenutno najatraktivnija ona za školarce, ovog vikenda očekuju kupce. Nesumnjivo će mnogi biti iznenađeni novim interijerom Binga koji odiše elegancijom i ugodnim ambijentom za kupovinu (pogledajte našu fotogaleriju). 

Kako je za Radiosarajevo.ba rekla Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo d.o.o., na dan svečanog otvaranja objekta na Pofalićima, na staroj lokaciji u Kolodvorskoj ulici, svi kupci imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade, sudjelujući u popularnom Kolu sreće. 

S obzirom na to da je Bingo poznat po prihvatljivim cijenama i akcentom na domaće proizvode, ne sumnjamo da će ovaj vikend mnogi građani odvojiti za povoljnu nabavku u Bingu. 

U našoj fotogaleriji pogledajte šta vas sve očekuje.

"U potpunosti je renoviran objekt, a radi se o jednom modernom centru. Zamijenili smo izgled u potpunosti. Crne police i nova LED rasvjeta će zaista dati jedan elegantni prizvuk ovom objektu, ali ono što ostaje jesu Bingove poznate cijene prilagođene domaćem kupcu. Kada je u pitanju asortiman, tu smo se zaista potrudili - od širokog asortimana svježeg domaćeg voća i povrća, do delikatesa, vinoteke. To je zaista jedna  priča koja će svakoga oduševiti", kaže u razgovoru za Radiosarajevo.ba Tatjana Paunoski.   

Ugođaju će doprinijeti i ugodna pop muzika, uz reklamne džinglove koji će obavještavati kupce o povoljnim akcijama. 

"Najaktuelnija akcija za školarce trajat će do 13. septembra. Obuhvatit će kompletan polazak u školu - od tekstila, obuće, školskog pribora i ruksaka, pa do hrane koja je pogodna za užinu. Vjerujem da će školarci biti zadovoljni, a moram istaknuti da imamo veoma kvalitetne ruksake već od 9,90", otkriva nam naša sugovornica. 

Bingo je sinonim za domaći proizvod. Saznajemo da domaći proizvođači u Bingu imaju posebno mjesto: 

"Na našem tržištu postojimo pune 22 godine i od samog starta krenuli smo s promocijom domaćih proizvođača. Zajedno s njima smo dostigli ono što danas jesmo. Naravno, tu je bila i podrška svjetskih brendova, bez kojih jedan trgovački lanac ne može opstati, ali ono što je najvažnije je da je kod nas uvijek naglasak na domaćim – lokalnim i regionalnim proizvodima. Tako je slučaj i sa Sarajevom, Krajinom, Banjom Lukom – uvijek pratimo i regionalni i lokalni asortiman. Trudimo se da probudimo tu svijest kupaca i mislim da smo postigli dobar rezultat. Vidimo na društvenim mrežama da je to hit i da građani ove zemlje sve više prioritet daju domaćim proizvodima", zaključuje Tatjana Paunoski.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak