FOTO: eKupon slavi 4. rođendan!!!

Radiosarajevo.ba

Kada je u martu 2011. godine pokrenuta prva stranica za grupnu kupovinu eKupon.ba, koja korisnicima nudi uštede na različite proizvode i usluge, misija eKupona je bila da do kraja te godine što većem broju korisnika ponudi uštedu od 50 do 90 posto. 

Na današnji dan, eKupon je na svojoj stranici ponudio preko 2000 ponuda putem kojih su korisnici uštedili gotovo 4,5 miliona KM. Preko 500 partnera promovisalo se preko eKupona i ponudili su svoje usluge ili proizvode, te stekli mnogobrojne zadovoljne korisnike koji su kupili gotovo 140.000 kupona i time pokazali kolika je zaista snaga grupne kupovine!

Kako godine prolaze tako eKupon brend raste sve više. Gotovo je nemoguće da se otvorio neki salon za uljepšavanje, restoran ili sportski klub u gradu a da se nije promovisao putem eKupona. Njihov mlad i kreativan tim u stopu prati svjetske trendove u grupnoj kupovini, ali i uvodi i neke inovacije.

„Brojne primjedbe  i sugestije uvijek rado saslušamo i trudimo se ispuniti sve želje naših vjernih korisnika.  Tako smo došli i na ideju prodajnih mjesta - naših podružnica gdje korisnici mogu brže i jednostavnije obavljati kupovinu u gotovini ili karticama na rate“, kažu iz eKupona.

„Na ovaj način pružili smo korisnicima dodatnu uslugu, do sada neviđenu u čitavoj regiji, a u isto vrijeme se svakodnevno  zbližavamo sa svim korisnicima koji dođu obaviti kupovinu, preuzeti svoj proizvod ili jednostavno potraže odgovore na pitanja vezana za željenu ponudu.“

Četvrti rođendan eKupona pod sloganom „Slatki rođendan uz slatke poklone“ održat će se na prodajnom mjestu u BBI centru (0. etaža) u subotu, 14. marta 2015. sa početkom u 12 sati gdje će svaki korisnik koji obavi kupovinu primiti jedan slatki poklon.

„Poanta rođendana nije da ga proslavimo sami iza zatvorenih vrata. Rođendan se uvijek slavi uz prijatelje i porodicu, a upravo to su nama naši korisnici i partneri! Pozivamo sve koji su u mogućnosti da dođu u BBI centar na naše prodajno mjesto te da budu uz nas kao što su bili prošle četiri godine, a mi ćemo Vas počastiti slatkim poklonima!“ – poručuju iz eKupona uz tajanstvenu najavu o skorašnjem iznenađenju. 

O čemu se radi saznat ćete uskoro ako ćete pratiti eKupon na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak