Fondacija Sanela Redžepagić: 'Moj doktor je najbolji'

Radiosarajevo.ba
Fondacija Sanela Redžepagić: 'Moj doktor je najbolji'

Fondacija 'Sanela Redžepagić', u želji da afirmira ljekare i medicinske sestre koji se svakodnevno posvećuju liječenju žena od tumora dojke, te da dodatno podstiče kvalitet njihovog liječenja, organizira izbor najboljih ljekara i medicinskih sestara iz oblasti onkologije i hirurške onkologije, u svim zdravstvenim ustanovama u BiH, u kojima se žene liječe od te bolesti. 

Za izbor najboljih mogu glasati samo pacijentkinje koje su do sada liječene i koje će se liječiti do 20.juna 2013. godine, a proglašenje izabranih obavit će se na velikom koncertu klasične muzike 3. jula 2013., na petu godišnjicu smrti mlade operne umjetnice 'Sanele Redžepagić'. 

Predviđeno je da se izabere po pet najboljih ljekara i isto toliko medicinskih sestara, kojima će biti dodijeljene specijalne zahvalnice Fondacije 'Sanela Redžepagić' nagrade sponzora, a ustanovama iz kojih dolaze nagrađeni, bit će dodijeljena plaketa 'Naj klinika'.

Organizator akcije je predvidio da se deset pacijentica koje budu glasale, pozovu na svečanu manifestaciju i predaju im se prigodni pokloni. Način glasanja i obrazac za glasanje nalaze se na web stranici Fondacije 'Sanela Redžepagić', saopćeno je iz te fondacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak