EXIT: Snoop oduševio, rekordna posjeta na Dance areni

Radiosarajevo.ba

U srijedu je u Novom Sadu otvoren jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi Exit Festival.

Prve večeri program je organizovan samo na glavnoj festivalskoj bini, a čast da nastupi prvi imao je domaći Marčelo s grupom Iskaz, a zatim su uslijedili nastupi hora Viva Vox i Nile Rodgersa, jednog od najvećih muzičkih producenata današnjice.

Prava festivalska atmosfera, ipak je bila predstavljena drugog dana festivala kada su otvorene sve festivalske bine.

Glavnu binu, drugog dana festivala otvorio je domaći Kanda Kodža i Nebojša pjesmom Šta si to poj'o. Uslijedili su nastupi soul pjevačica Alis Rasel.

Srbijanski trojac pod imenom Bad Copy napravio je odličnu atmosferu i zagrijao publiku za prvo ime večeri.

Vrhunska atmosfera uz Snoop Lion

Snoop Lion u potpunosti je opravdao status prve zvijezde i, nakon 2007. kada je prvi put nastupio, ali pod imenom Snoop Dog, i ovaj put je oduševio posjetioce na Petrovaradinskoj tvrđavi. Njegov novi reagge zvuk odlično je prihvaćen, a posebno naslovi Signs, Ups and downs, P.I.M.P, I wanna fuck you, Beautiful, Wet, California gurls, Sexual seduction, Drop it like it's hot...

Prvo ime Fusion bine drugu noć festivala bio je Kiril Džajkovski koji je, u svom stilu napravio vrhunsku atmosferu.

Na drugoj strani Tvrđave, epitet prve zvijezde večeri Dance Arene u potpunosti je opravdao fantastični Fatboy Slim, a to potvrđuju i pisanja srbijanskih medija koji tvrde da je drugu noć festivala na Dance Areni ostvarena rekordna posjeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak