Deen i Dalal trenutno vodeći po glasanju fanova

Radiosarajevo.ba
Deen i Dalal trenutno vodeći po glasanju fanova

 Portal eurovizijskih fanova Wiwibloggs objavio je najnovije rezultate glasanja svojih čitatelja. 

Dalal i Deen, predstavnici Bosne i Hercegovine na predstojećem Eurosongu, na prvom su mjestu, zabilježivši najveći rast u protekloj sedmici. 

Naši predstvnici pripremaju se za odlazak u Stockholm, gdje će se ovogodišnje Takmičenje za pjesmu Eurovizije odigrati od 10. do 14 maja. Bosna i Hercegovina takmičit će se u prvom polufinalu, u utorak 10. maja, a ukoliko se izborimo u prvih deset, ulazimo u finale koje se održava u subotu 14. maja

Kada je riječ o predviđanjima portala Wiwibloggs. ona su bazirana na oko 14.900 glasova fanova. Do 25. februara na prvom mjestu je bio predstavnik Irske, dok je BiH bila na osmom mjestu. Ali  Dalal, Deen,  Ana Rucner i Jala su u od nedjelje do danas osvojili 3,996 glasova, odnosno 26.7% , te se tako plasirali na čelo liste. 

Da li je ovo znak da ćemo uistinu dobro proći na Eurosongu? Svakako nam ide u prilog, no još je rano za ozbiljnija predviđanja

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak