Crno-mračna stand-up komedija dolazi u Sarajevo: Koza ima plan. Šokirati publiku i preživjeti.

Radiosarajevo.ba

Lepezom od 69 nijansi crne, Tomislav Kozačinski - Koza će u ponedjeljak u jazz clubu Monument izvesti svoj solo show pod ovim nazivom 'Smrt joj dobro pristaje'. Izlazi pred sarajevsku publiku za koju je, kako kaže, čuo da može podnijeti crni humor, a da ga neki čak i vole!

Moral, tespih i krunicu ostavite na ulazu. Vidimo se u ponedjeljak 19.10. u Monumentu! – poručuje Kozačinski. 

Ovaj mladi Zagrepčanin, po danu grafički dizajner, po noći filozof/komičar/seronja – karijeru stand-up komičara započeo je u jesen 2006. i sada iza sebe ima stotine nastupa po svim državama bivše države i veseli se svakom izlasku pred jaku publiku.

Koza, kako ga zovu prijatelji, je do danas razvio svoj stil stand-up nastupa koji će mnogi nerijetko nazvati “šok” humorom, dok će on reći da “samo govori istinu” i ono što svi već odavno znaju. On smatra da humor ne smije imati granice – ako povučemo granicu na jednoj temi, ubrzo ćemo ih povlačiti posvuda. Granicama u humoru nije mjesto. Ako ste se došli smijati – tamo gdje je Koza sigurno hoćete. Ljubitelji dark humora i lite filozofije, s nijansom svega što nije društveno prihvatljivo će svakako doći na svoje. Možda kući odete i s kojim upitnikom na glavi? 

No, jedno je sigurno – nećete ostati ravnodušni. Čovjek u crnom… Koza.

Program u ponedjeljak 19.10. počinje u 21 sat. Ulaz na ove večeri je standardnih 5 KM, dok se rezervacija (koja vrijedi do 10 minuta prije početka programa) može se napraviti putem telefona 061 588 884 ili na monumentrezervacije@gmail.com, kao i na redakcija@radiosarajevo.ba - email Radiosarajevo.ba i Radija Sarajevo, medijskih pokrovitelja cijele sezone Komedije s nogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak