Besplatne Wi-Fi lokacije u BiH

Radiosarajevo.ba
Besplatne Wi-Fi lokacije u BiH
Foto: Ka5aN Cafe

Inicijator ideje da se na jednom mjestu okupe sve informacije o besplatnim Wi-Fi lokacijama u našoj zemlji je Tarik Kapetanović, internet aktivista i poduzetnik koji je na ciglanama otvorio Ka5aN Cafe.

Posjetite grupu na Facebooku i upišite lokaciju za koju znate. Evo šta o inicijativi kaže njen pokretač, Tarik Kapetanović

"U ovim teškim vremenima pozdravljamo sve korisne, a uz to i besplatne stvari. Takva je i nedavno osnovana stranica na Facebooku na kojoj su pobrojane besplatne Wi-Fi lokacije u cijeloj Bosni i Hercegovini. Stranica trenutno broji nešto više od dvije stotine članova, a cilj joj je prikupiti sve domaće lokacije s besplatnom Wi-Fi konekcijom. Popis lokacija je već impresivan, a Ka5aN Cafe tim kao osnivač grupe se nada što većoj posjećenosti. Ukoliko znate za neku novu lokaciju koja još uvijek nije navedena u Wi Fi popisu, od vas se očekuje da ostale internetske korisnike obavijestite o tome. Mi ćemo to svakako učiniti! Hvala!"

radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak