Angelina opet u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Angelina opet u Sarajevu

Glumica Angelina Jolie ponovo je u posjeti Sarajevu, saznaje FTV.

Holivudska diva je otkazala odlazak u Hrvatsku i u popodnevnim satima sletjela na Sarajevski aerodrom.

Angelina Jolie je stigla u glavni grad BiH radi snimanja novog filma čija je radnja smještena na područje bivše Jugoslavije.

Kako se nezvanično saznaje neće spavati ni u jednom od hotela u Sarajevu, pa se očekuje da će poznata glumica odsjesti u privatnom smještaju, baš kao što je to učinila prilikom svoje prve posjete Sarajevu.

Brad Pitt i Angelina Jolie su u svojoj prvoj posjeti Sarajevu odsjeli kod Lajle Torlak, glavnog i odgovornog urednika TV Pink BH. Ipak, lokacija na kojoj trenutno boravi strogo drži u tajnosti.

Kako piše Dnevni avaz Anglelina je na Međunarodni aerodrom Sarajevo sletjela u 17,30 sa dvoje djece.

Zbog sigurnosti odustala od Brijuna

Angelina Jolie, jedna od najslavnijih svjetskih glumica, objašnjavajući razloge nedolaska u Hrvatsku, navela je danas u saopćenju, uz izraze žaljenja, kako to nije bilo moguće zbog sigurnosnih razloga, javila je Hina.

"Imala sam namjeru putovati u Hrvatsku kako bih večeras bila na 'Kralju Learu'. Zbog sigurnosnih propusta, rečeno mi je da to logistički neće biti moguće. Ja sam obožavateljica Rade Šerbedžije i čula sam sjajne stvari o njegovoj produkciji. Nadam se da ću sljedeći put moći biti prisutna", stoji u saopćenju koje je poslao njezin savjetnik i opunomoćenik Adam Waldman.

Vezano: Angelina ne ide na Brijune

Ovo nije prvi put da poznata glumica mijenja najavljeno putovanje. U svojoj prvoj posjeti Bosni i Hercegovini u aprilu ove godine, bila je najavljena posjeta Dubrovniku, ali su Angelina i Brad otišli u Crnu Goru.

Tada su, podsjetimo, posjetili izbjeglička naselja u Goraždu.

Vezano:
Brad Pitt i Angelina Jolie posjetili BiH
Pravi razlog Brangelinine posjete
Nermin Čengić: Međeđa - centar svijeta!
Kako se nositi sa posjetom Angeline i Brada

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak