Nakon teške borbe sa bolešću preminuo Srebreničanin Armin Hamidović

0
Radiosarajevo.ba
Nakon teške borbe sa bolešću preminuo Srebreničanin Armin Hamidović

Armin Hamidović, porijeklom iz Srebrenice, preminuo je u 33. godini života nakon teške borbe s bolešću.

Ova tužna vijest pogodila je njegovu obitelj, prijatelje, te cijelu zajednicu u kojoj je živio. Iza Armina su ostali majka, supruga, sin, te brojna porodica, prijatelji i komšije.

Dženaza Arminu Hamidoviću bit će klanjana u nedjelju, 25. augusta, a polazi se ispred kuće žalosti u Tutnjevcu u 14 sati na mezarje u Tutnjevcu, gdje će se obaviti i ukop. 

Fotografija koja govori više od riječi: Spasilac Irfan Ganibegović i bolna stvarnost Jajca

Njegova supruga Šerifa dirljivo se oprostila od njega putem društvenih mreža. U emotivnoj poruci, ona je napisala: "Otišao si, a otišlo je i pola mene zajedno sa tobom. Bio si ono što se jednom ima u životu ponosu moj."

Tokom njegove borbe za život, organizirane su brojne akcije u cilju prikupljanja sredstava za njegovo liječenje. Među njima, najmlađi sugrađani iz Tinje, gdje je Armin živio, organizirali su prodaju limunade nakon džuma namaza kako bi prikupili novac za njegovo liječenje. Nažalost, sve ove napore nije bilo dovoljno da se promijeni ishod, te je Armin preminuo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak