Antistres koncert bendova Brkovi i Bad Copy!

Radiosarajevo.ba
Antistres koncert bendova Brkovi i Bad Copy!

Antistres koncert može postati i dio vašeg plana za 14. mart! 

Posjetite li na ovaj dan sarajevski Dom mladih, vaš stres postat će prošlost! Odlučite li se opustiti u tome vam neće pomoći jedan, nego dva sjajna benda! 

Samo za vas, u borbi protiv napetosti, u Sarajevo stižu dugo očekivani zagrebački bend Brkovi i neponovljivi beogradski bend Bad Copy! Već odavno vlada interes za nastup benda Brkovi, a sada je došao trenutak da se želja njihovih poklonika, kojih je u posljednje vrijeme sve više, i ostvari. 

Da ne biste brinuli, iskoristite jedinstvenu priliku na portalu eKupon.ba i po super cijeni priuštite si odličan, subotnji provod! Ostvarite 50 posto popusta na dvije ulaznice i dva pića ili četiri VIP ulaznice, četiri Red bulla, jednu flašu pića (vodka) i stol na koncertu.

Turbo folk - punk rock bend Brkovi, jedinstven je upravo zbog ove žanrovske kategorizacije, odnosno zbog duhovitog spajanja, svjetlosnim godinama udaljenih žanrova. Za deset godina postojanja, tvorci su četiri albuma, među kojima i Pizda materina iz 2014. godine, te kompilacije na kojoj učestvuju brojni sjajni muzičari iz regije, kao što su grupe S.A.R.S., Postolar triper, Atheist Rap...

Beogradski sastav Bad Copy, prepoznatljiv po svom satiričnom stilu, lucidnosti i slobodi izražavanja, jedan je od specifičnijih pojava na hip-hop sceni u našoj regiji. Poznat po zanimljivim tekstovima, koji nerijetko ismijavaju društvene anomalije, bend danas čini duhoviti trojac – jedan od osnivača Ajs Nigrutin, zatim Wikluh Sky i posljednji, ali ne i manje bitan Timbe.

Kao i tri prethodna, i posljednji album pod nazivom Krigle, donio je pregršt duhovitih i smjelih rima. Na zakazanom druženju publika će pored numera iz krigliEsi mi dobar, Ljubav ili pivo, Džastin Biberi, moći čuti i neke od dobrih starih hitova.

Dovoljno je razloga da se odlučite doći u kultni Dom mladih na antistres terapiju zakazanu za 14. mart! 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak