Šelo-Šabić: Može li 2022. biti godina kraja 30-godišnjeg rata u BiH?

Radiosarajevo.ba
Šelo-Šabić: Može li 2022. biti godina kraja 30-godišnjeg rata u BiH?

O autorici

Senada Šelo Šabić je viša znanstvena suradnica u Odjelu za međunarodne gospodarske i političke odnose u Zagrebu. Njezini istraživački interesi uključuju hrvatsku vanjsku politiku, jugoistočnu Europu, politike EU i migracije.

Senada ima doktorat iz društvenih i političkih znanosti s Europskog sveučilišnog instituta u Firenci, kao i dva magisterija – iz međunarodnih odnosa sa Sveučilišta u Zagrebu i iz mirovnih studija sa Sveučilišta Notre Dame u SAD-u.

Ona je glavna urednica znanstvenog časopisa Croatian International Relations Review, vodi ili sudjeluje u provedbi znanstvenih i primijenjenih istraživačkih projekata i predavač je u zemlji i inozemstvu.

Autorica je monografije, poglavlja u knjigama, znanstvenih članaka i analitičkih studija. Senada je dobitnica nekoliko istaknutih akademskih stipendija te članica profesionalnih udruženja i tijela, uključujući članstvo u Upravnom vijeću Instituta za razvoj i međunarodne odnose u Zagrebu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak