Gradsko vijeće Sarajeva sutra o osnivanju televizije

Radiosarajevo.ba
Gradsko vijeće Sarajeva sutra o osnivanju televizije


Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o preuzimanju 100 posto udjela u osnovnom kapitalu, objekata i opreme Privrednog društva PEP d.o.o. Sarajevo s Informacijom o aktivnostima preduzetim na osnivanju televizije Grada Sarajeva.

Razmatraće se i Prijedlog Odluke o imenovanju gradskog pravobranioca, te Prijedlog Odluke o usvajanju Regulacionog plana "Park šume Hum" s prijedlogom Odluke o provođenju tog regulacionog plana.

Gradsko vijeće će razmatrati i Prijedlog Odluke o pristupanju Grada Sarajeva Svjetskoj uniji olimpijskih gradova, kao i Izvještaj o aktivnostima Grada Sarajeva na planu međunarodne saradnje za period od 1. aprila do 30. juna 2009. godine-

Dnevni red predviđa i analizu Izvještaja o vršenju komunalnog inspekcijskog nadzora za period januar - juni 2009. godine, Nacrte odluka o pristupanju izradi regulacionih planova "Breka" i "Vraca", te Informaciju o realizaciji budžeta Grada Sarajeva za period 1. januara - 30. juna 2009. i  Informaciju o stanju kriminaliteta, javnog reda i mira i sigurnosti saobraćaja na području Kantona Sarajevo za period januar - juni 2009. godine.

fena/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak